2016-09-12 06:00

2016-09-12 06:00

Den nya cykelrampen är både dyr och onödig

KARLSTAD: Borgmästarbron

Hur kan man lägga ner miljontals kronor på att ersätta en redan befintlig och väl fungerande cykelramp i anslutning till Borgmästarbron i Karlstad, bara för att tjäna något hundratal meter? Vem eller vilka inom kommunen är det som har haft spenderbyxorna på sig den här gången?

Till råga på allt så blir ju en del av gatukonsten på cykelbanan raderad också, så då måste väl konstnären komma hit igen och tjäna några hundra tusen för att återställa ordningen – och ytterigare pengar försvinner...

Cyklisten

Hur kan man lägga ner miljontals kronor på att ersätta en redan befintlig och väl fungerande cykelramp i anslutning till Borgmästarbron i Karlstad, bara för att tjäna något hundratal meter? Vem eller vilka inom kommunen är det som har haft spenderbyxorna på sig den här gången?

Till råga på allt så blir ju en del av gatukonsten på cykelbanan raderad också, så då måste väl konstnären komma hit igen och tjäna några hundra tusen för att återställa ordningen – och ytterigare pengar försvinner...

Cyklisten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.