2016-09-01 06:00

2016-09-01 06:00

Dålig service av universitetet

BUSSLINJER:

När man anmäler sig till en kurs eller föreläsning brukar det framgå i inbjudan hur man tar sig dit. Det är en bra service för den som åker för första gången.

Då jag ringde till Karlstads universitet för att informera mig om hur jag åker dit, fick jag till svar att jag kan åka buss. Ja, men vilken buss...? ”Det får du ta reda på själv, ring Karlstadsbuss!” blev svaret.

Jag tycker nog att denna information skulle kunna delges av universitetet. Hur besvärligt kan det vara?

M O

När man anmäler sig till en kurs eller föreläsning brukar det framgå i inbjudan hur man tar sig dit. Det är en bra service för den som åker för första gången.

Då jag ringde till Karlstads universitet för att informera mig om hur jag åker dit, fick jag till svar att jag kan åka buss. Ja, men vilken buss...? ”Det får du ta reda på själv, ring Karlstadsbuss!” blev svaret.

Jag tycker nog att denna information skulle kunna delges av universitetet. Hur besvärligt kan det vara?

M O