2016-08-25 06:00

2016-08-25 06:00

Hundarna skäller i ett

VÄRMLAND:

Vi har en granne som lämnar sina hundar – jakthundar, typ taxar – skällande i timtal. Det är inte bara irriterande för alla grannar utan det är också synd om hundarna. Varför skäller de – har de inte vatten, är de rädda eller vad fattas dem?

Flera grannar har pratat med ägaren men ingenting hjälper. Vad kan man göra? Hur länge ska man såt ut? Det här har pågått i cirka tio år...

Trött på skällande

Vi har en granne som lämnar sina hundar – jakthundar, typ taxar – skällande i timtal. Det är inte bara irriterande för alla grannar utan det är också synd om hundarna. Varför skäller de – har de inte vatten, är de rädda eller vad fattas dem?

Flera grannar har pratat med ägaren men ingenting hjälper. Vad kan man göra? Hur länge ska man såt ut? Det här har pågått i cirka tio år...

Trött på skällande