2016-08-25 06:00

2016-08-25 06:00

Akuten får mer beröm

VÅRD:

Jag kan bara hålla med signaturen Esso (NWT 20/8). Om man, som jag, kommer in med hjärtproblem är personalen på akuten alltid snabb att varje gång ge rätt vård.

Om alla som självmant, i ilska, kan lämna akuten i stället sökte sig till rätt ställe från början, skulle kanske personalen få en arbetssituation där de rent av kunde ta sig en liten paus mitt i all stress.

Alla på akuten gör ett fantastiskt jobb!

Sören

Jag kan bara hålla med signaturen Esso (NWT 20/8). Om man, som jag, kommer in med hjärtproblem är personalen på akuten alltid snabb att varje gång ge rätt vård.

Om alla som självmant, i ilska, kan lämna akuten i stället sökte sig till rätt ställe från början, skulle kanske personalen få en arbetssituation där de rent av kunde ta sig en liten paus mitt i all stress.

Alla på akuten gör ett fantastiskt jobb!

Sören