2016-08-09 14:34

2016-08-09 14:34

Findus – men inte Konsum Värmland

PROTESTER

Var är Ylva Johansson? När Findus ägare avvecklade verksamheten i Bjuv besökte både Ylva Johansson och självaste LO-basen Karl-Petter Thorvaldsson fabriken och protesterade högljutt mot nedläggningen. När Konsum Värmland avvecklar verksamheten hörs inte ett enda litet pip från nämnda personer. Men det är ju klart – inte protesterar man mot de egna. Falskare än så här kan det väl knappast bli??

Thomas K

Var är Ylva Johansson? När Findus ägare avvecklade verksamheten i Bjuv besökte både Ylva Johansson och självaste LO-basen Karl-Petter Thorvaldsson fabriken och protesterade högljutt mot nedläggningen. När Konsum Värmland avvecklar verksamheten hörs inte ett enda litet pip från nämnda personer. Men det är ju klart – inte protesterar man mot de egna. Falskare än så här kan det väl knappast bli??

Thomas K

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.