2016-08-08 06:00

2016-08-08 06:00

Knappa öppettider på Solareturen

KARLSTAD:

Nyligen skulle jag besöka Solareturen på min loppisrunda och möttes i dörren av en mycket trevlig man som förklarade för mig och mitt sällskap att Solareturen nu för tiden stänger redan klockan 16. Efter en koll på öppettiderna konstaterade vi att de bara har öppet på tisdagar, onsdagar och torsdagar till klockan 16. Övriga dagar stängt.

När Solareturen låg på sitt gamla ställe, vid polishuset, hade de öppet till klockan 18 alla vardagar utom måndagar då det var stängt. Om jag inte minns helt fel var det även öppet på lördagar.

För vem är dagens Solareturen ämnad? Inte för dem som jobbar i varje fall, utan endast för daglediga och pensionärer. Det här tycker jag definitivt att de ansvariga ska ändra på!

Yrsa Häggström

Nyligen skulle jag besöka Solareturen på min loppisrunda och möttes i dörren av en mycket trevlig man som förklarade för mig och mitt sällskap att Solareturen nu för tiden stänger redan klockan 16. Efter en koll på öppettiderna konstaterade vi att de bara har öppet på tisdagar, onsdagar och torsdagar till klockan 16. Övriga dagar stängt.

När Solareturen låg på sitt gamla ställe, vid polishuset, hade de öppet till klockan 18 alla vardagar utom måndagar då det var stängt. Om jag inte minns helt fel var det även öppet på lördagar.

För vem är dagens Solareturen ämnad? Inte för dem som jobbar i varje fall, utan endast för daglediga och pensionärer. Det här tycker jag definitivt att de ansvariga ska ändra på!

Yrsa Häggström