2016-08-06 06:00

2016-08-06 06:00

Flera lärare och rektorer har slutat under åren som gått

KARLSTAD: Trivseln saknas på praktisk friskola

Mitt barnbarn går Karlstads praktiska gymnasium. Vi tyckte från början att det här skulle passa hen perfekt: en mindre gymnasieskola med mycket praktik.

Men nu, inför tredje året, tycker inte vårt barnbarn att det är en bra skola längre. Det har under en längre tid varit flera lärare som har slutat. Det kommer och går också nya rektorer hela tiden. Det blir ingen trivsel, varken för elever eller personal.

Den här skolan är tyvärr ett exempel på dåliga friskolor där de stackars lärare som blir kvar får ta smällen, fast de gör så gott de kan. Elevutrymmena är dåliga, likaså utrustning och trygghet. Vad tänker de med på huvudkontoret, är det bara ekonomi och egen vinning som gäller...?

Skolan har börjat få dåligt rykte här i Karlstad.

Orolig anhörig

Mitt barnbarn går Karlstads praktiska gymnasium. Vi tyckte från början att det här skulle passa hen perfekt: en mindre gymnasieskola med mycket praktik.

Men nu, inför tredje året, tycker inte vårt barnbarn att det är en bra skola längre. Det har under en längre tid varit flera lärare som har slutat. Det kommer och går också nya rektorer hela tiden. Det blir ingen trivsel, varken för elever eller personal.

Den här skolan är tyvärr ett exempel på dåliga friskolor där de stackars lärare som blir kvar får ta smällen, fast de gör så gott de kan. Elevutrymmena är dåliga, likaså utrustning och trygghet. Vad tänker de med på huvudkontoret, är det bara ekonomi och egen vinning som gäller...?

Skolan har börjat få dåligt rykte här i Karlstad.

Orolig anhörig