2016-08-06 06:00

2016-08-06 06:00

En doft av illa dold xenofobi

RELIGION:

I varje land där religionsfrihet existerar tillåts olika byggnader beroende på vilken religion vi talar om. Och de kristna har alltid byggt kyrkor varhelst i världen de har slagit sig ner, utan hänsyn till vad landet har för statsreligion.

Att ta seden dit man kommer betyder inte att man ska konvertera och byta religion.

Din insändare är illa dold xenofobi.

För religionsfrihet

I varje land där religionsfrihet existerar tillåts olika byggnader beroende på vilken religion vi talar om. Och de kristna har alltid byggt kyrkor varhelst i världen de har slagit sig ner, utan hänsyn till vad landet har för statsreligion.

Att ta seden dit man kommer betyder inte att man ska konvertera och byta religion.

Din insändare är illa dold xenofobi.

För religionsfrihet