2016-08-02 06:00

2016-08-02 06:00

Karlstad prisas som raggarstad

NORSKT BERÖM:

Jeg er norsk og trives godt i Karlstad. Kom til Skutberget camping første gang sent på 80-rally med moped, sammen med to kompiser. Har etter det vært her nesten hvert år.

I sommer bestilte min sønn og jeg tre netter på et hotel i Karlstad. De tre nettene har nå blitt til ti! Har fått med oss to Amcar-treff, kjørt raggar-Cadillac og sønnen min har fått være en Duke boy i en Dodge Charger – The General Lee.

Karlstad folk er toppen! Raggare og høy musikk er en viktig del av Karlstad!

Knut og Vetle Hagen

Jeg er norsk og trives godt i Karlstad. Kom til Skutberget camping første gang sent på 80-rally med moped, sammen med to kompiser. Har etter det vært her nesten hvert år.

I sommer bestilte min sønn og jeg tre netter på et hotel i Karlstad. De tre nettene har nå blitt til ti! Har fått med oss to Amcar-treff, kjørt raggar-Cadillac og sønnen min har fått være en Duke boy i en Dodge Charger – The General Lee.

Karlstad folk er toppen! Raggare og høy musikk er en viktig del av Karlstad!

Knut og Vetle Hagen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.