2016-08-02 06:00

2016-08-02 06:00

Karlstad prisas som raggarstad

NORSKT BERÖM:

Jeg er norsk og trives godt i Karlstad. Kom til Skutberget camping første gang sent på 80-rally med moped, sammen med to kompiser. Har etter det vært her nesten hvert år.

I sommer bestilte min sønn og jeg tre netter på et hotel i Karlstad. De tre nettene har nå blitt til ti! Har fått med oss to Amcar-treff, kjørt raggar-Cadillac og sønnen min har fått være en Duke boy i en Dodge Charger – The General Lee.

Karlstad folk er toppen! Raggare og høy musikk er en viktig del av Karlstad!

Knut og Vetle Hagen

Jeg er norsk og trives godt i Karlstad. Kom til Skutberget camping første gang sent på 80-rally med moped, sammen med to kompiser. Har etter det vært her nesten hvert år.

I sommer bestilte min sønn og jeg tre netter på et hotel i Karlstad. De tre nettene har nå blitt til ti! Har fått med oss to Amcar-treff, kjørt raggar-Cadillac og sønnen min har fått være en Duke boy i en Dodge Charger – The General Lee.

Karlstad folk er toppen! Raggare og høy musikk er en viktig del av Karlstad!

Knut og Vetle Hagen