2016-08-02 06:00

2016-08-02 06:00

First Camp Last Camp

FÖRFALL:

När man besöker Skutberget förvånas man över hur förfallet området är: bänkarna är trasiga och nergrisade, och avfall av olika slag har nu legat spritt över fältet, som tidigare var välskött och inbjudande för oss Karlstadsbor.

Man blir nästan gråtfärdig över att se misskötseln!

First Camp är fel namn, det borde bytas till Last Camp!

Naturvän

När man besöker Skutberget förvånas man över hur förfallet området är: bänkarna är trasiga och nergrisade, och avfall av olika slag har nu legat spritt över fältet, som tidigare var välskött och inbjudande för oss Karlstadsbor.

Man blir nästan gråtfärdig över att se misskötseln!

First Camp är fel namn, det borde bytas till Last Camp!

Naturvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.