2016-07-30 06:00

2016-07-30 06:00

Mycket dyrare än i grannlänet

VÄRMLANDSTRAFIK:

Jag kan inte annat än helt instämma med Per Swartz (NWT 23/7) om de höga priserna hos Värmlandstrafik. Varför ska det behöva vara så dyrt?

I grannlänet Dalarna reser man i hela länet för samma summa som det skulle kosta för mig att pendla mellan Molkom och Karlstad – i samma kommun! – med periodkort för 30 dagar.

Att det inte finns någon toalett i de nya bussarna som kör långsträckor gör ju inte saken bättre. Och nyss läste jag om resenärer som inte fick åka med bussen för att de hade för mycket packning med sig...

I mina ögon kan Värmlandstrafik bättre!

Anna

Jag kan inte annat än helt instämma med Per Swartz (NWT 23/7) om de höga priserna hos Värmlandstrafik. Varför ska det behöva vara så dyrt?

I grannlänet Dalarna reser man i hela länet för samma summa som det skulle kosta för mig att pendla mellan Molkom och Karlstad – i samma kommun! – med periodkort för 30 dagar.

Att det inte finns någon toalett i de nya bussarna som kör långsträckor gör ju inte saken bättre. Och nyss läste jag om resenärer som inte fick åka med bussen för att de hade för mycket packning med sig...

I mina ögon kan Värmlandstrafik bättre!

Anna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.