2016-07-29 06:00

2016-07-29 06:00

Nya skräpkorgar snart på plats

KARLSTAD:

Svar till signaturen Fabo (NWT 27/7):

Du har helt rätt i att våra gamla papperskorgar i Karlstads kommun inte är särskilt bra eller rymliga. Men vi har just köpt in nya papperskorgar – nu i en större modell, som också har ett särskilt fack för fimpar. Dessa nya papperskorgar kommer vi att placera ut inom kort.

Håkan Eriksson

Chef för trafik- och gatuenheten

Svar till signaturen Fabo (NWT 27/7):

Du har helt rätt i att våra gamla papperskorgar i Karlstads kommun inte är särskilt bra eller rymliga. Men vi har just köpt in nya papperskorgar – nu i en större modell, som också har ett särskilt fack för fimpar. Dessa nya papperskorgar kommer vi att placera ut inom kort.

Håkan Eriksson

Chef för trafik- och gatuenheten