2016-07-28 06:00

2016-07-28 06:00

Oerhört negativt skrivet om fint sommarparadis

HAMMARÖ: Felaktigt påstående om inbrott

Svar till signaturen Hammaröbo (NWT 26/7):

Det är med stor förvåning som vi läser din insändare på tisdagen angående det stora antalet inbrott som du påstår sker på Getingberget på Hammarö. Så långt vi erfarit har ett inbrott skett i sommarkiosken på badplatsen i förra veckan.

Du tar dig friheten att göra dig till tolk för alla vi som har våra sommarboenden på Getingberget och påstår att minst ett inbrott sker per vecka. Detta felaktiga påstående får du givetvis stå för själv. Att vi Getingbergsbor skulle sammankoppla dina påstådda inbrott till boende på Sätterstrand är helt gripna ur luften och en mycket oförskämd anklagelse mot oss Getingbergsbor.

Ta reda på fakta innan du uttalar dig i pressen. Dina påståenden är oerhört negativa för vårt sommarparadis.

Carl-Göran Tollesby

Svar till signaturen Hammaröbo (NWT 26/7):

Det är med stor förvåning som vi läser din insändare på tisdagen angående det stora antalet inbrott som du påstår sker på Getingberget på Hammarö. Så långt vi erfarit har ett inbrott skett i sommarkiosken på badplatsen i förra veckan.

Du tar dig friheten att göra dig till tolk för alla vi som har våra sommarboenden på Getingberget och påstår att minst ett inbrott sker per vecka. Detta felaktiga påstående får du givetvis stå för själv. Att vi Getingbergsbor skulle sammankoppla dina påstådda inbrott till boende på Sätterstrand är helt gripna ur luften och en mycket oförskämd anklagelse mot oss Getingbergsbor.

Ta reda på fakta innan du uttalar dig i pressen. Dina påståenden är oerhört negativa för vårt sommarparadis.

Carl-Göran Tollesby