2016-07-22 06:00

2016-07-22 06:00

Vi tar emot kontanter om patienten så kräver

Tandvård:

Svar till signaturen Ärlighet varar längst (NWT 16/7):

Av flera skäl försöker Folktandvården så långt som möjligt att undvika kontanthantering, men om patienten så kräver tar vi förstås också emot reda pengar. Jag kommer att påminna alla kliniker om detta.

När det gäller telefonerna är det ett problem också för oss att våra telefonnummer inte är synliga när vi ringer till patienterna. Det råder vi dessvärre inte själva över, men vi har blivit lovade av landstingets teleservice att det ska bli en ändring på det.

Ann-May Brodén

Informationschef,

Svar till signaturen Ärlighet varar längst (NWT 16/7):

Av flera skäl försöker Folktandvården så långt som möjligt att undvika kontanthantering, men om patienten så kräver tar vi förstås också emot reda pengar. Jag kommer att påminna alla kliniker om detta.

När det gäller telefonerna är det ett problem också för oss att våra telefonnummer inte är synliga när vi ringer till patienterna. Det råder vi dessvärre inte själva över, men vi har blivit lovade av landstingets teleservice att det ska bli en ändring på det.

Ann-May Brodén

Informationschef,