2016-07-22 06:00

2016-07-22 06:00

Låt tågen stanna på alla stationer!

TÅGRESOR: Allt är inte bättre nu

Måndagen den 11 juli gjorde jag en dagstur från Kil till Älvängen, där jag jobbade på fabrik innan jag började på Posten.

Jag kunde inte köpa biljett i Kil eftersom de bara sålde biljetter för Värmlandstrafik, så jag fick köpa ombord på tåget. Men där sa de att tåget inte stannade i Älvängen, så jag måste gå av i Trollhättan och köpa ny biljett av Västtåg.

I Trollhättan tänkte jag att det var lika bra att köpa biljett även för återfärden från Älvängen. Då fick jag tala om mitt namn och min ålder, och försäljerskan frågade en kollega var Kil låg... Och så skulle jag byta tåg i Åmål eftersom Västtåg inte körde längre.

När jag tog tåget tillbaka gick det i stället till Säffle, där jag skulle byta tåg klockan 18.25. Tåget var dock ersatt med buss. Men det kom ingen buss! Så jag fick ta nästa tåg hem till Kil...

Jag vill ha tillbaka tåg som stannar vid alla järnvägsstationer och järnvägsstationer där man kan köpa biljetter till alla stationer!

Ingvar Solberg, 84 år

Kil

Måndagen den 11 juli gjorde jag en dagstur från Kil till Älvängen, där jag jobbade på fabrik innan jag började på Posten.

Jag kunde inte köpa biljett i Kil eftersom de bara sålde biljetter för Värmlandstrafik, så jag fick köpa ombord på tåget. Men där sa de att tåget inte stannade i Älvängen, så jag måste gå av i Trollhättan och köpa ny biljett av Västtåg.

I Trollhättan tänkte jag att det var lika bra att köpa biljett även för återfärden från Älvängen. Då fick jag tala om mitt namn och min ålder, och försäljerskan frågade en kollega var Kil låg... Och så skulle jag byta tåg i Åmål eftersom Västtåg inte körde längre.

När jag tog tåget tillbaka gick det i stället till Säffle, där jag skulle byta tåg klockan 18.25. Tåget var dock ersatt med buss. Men det kom ingen buss! Så jag fick ta nästa tåg hem till Kil...

Jag vill ha tillbaka tåg som stannar vid alla järnvägsstationer och järnvägsstationer där man kan köpa biljetter till alla stationer!

Ingvar Solberg, 84 år

Kil