2016-07-19 06:00

2016-07-19 06:00

Rejält hänglås på toaletten

Torsby

Kollsbergs vackra friluftsbad är en verklig pärla vid Frykens norra ände.

Senaste åren har badanläggningen också rustats upp med nytt omklädningsrum och förbättrade bryggor. Ett litet hus vid utkanten av området är skyltat med ”TOALETT”, men ett rejält hänglås håller dock den nödige utanför. Så har det varit de senaste två–tre åren. Kanske det ändå finns en toa innanför dörren – annars är det bara 1,5 kilometer till närmaste offentliga toalett. Hoppas nu att ansvariga tjänstemän på kommunen väljer att inte ”fega ur” och stänga badplatsen, vilket man gjort med ett antal andra badplatser runt om i Torsby kommun.

Badgästen

 

Senaste åren har badanläggningen också rustats upp med nytt omklädningsrum och förbättrade bryggor. Ett litet hus vid utkanten av området är skyltat med ”TOALETT”, men ett rejält hänglås håller dock den nödige utanför. Så har det varit de senaste två–tre åren. Kanske det ändå finns en toa innanför dörren – annars är det bara 1,5 kilometer till närmaste offentliga toalett. Hoppas nu att ansvariga tjänstemän på kommunen väljer att inte ”fega ur” och stänga badplatsen, vilket man gjort med ett antal andra badplatser runt om i Torsby kommun.

Badgästen

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.