2016-07-15 06:00

2016-07-15 06:00

Inget om inhemsk brottslighet

BROTT

Replik till Göte Andersson 11/7.

Det är ganska tydligt att det är flyktingar du hakar upp dig på för du nämner inte med ett ord kostnaderna för inhemsk brottslighet som gänguppgörelser, våldtäkter och annat som tar resurser från samhället. Inte heller nämner du de svenska skattesmitarna som undanhåller staten skatt med belopp som mångdubbelt överstiger vad invandringen kostar.

Slutligen nämner du inte heller det faktum att väldigt många äldreboenden drivs av privata aktörer som sätter vinst före vårdtagarna. I stället för att skylla på flyktingarna som kostar mindre på ett år än julhandeln kanske du ska hålla dig till verkligheten.

Sören Wäppling

 

Det är ganska tydligt att det är flyktingar du hakar upp dig på för du nämner inte med ett ord kostnaderna för inhemsk brottslighet som gänguppgörelser, våldtäkter och annat som tar resurser från samhället. Inte heller nämner du de svenska skattesmitarna som undanhåller staten skatt med belopp som mångdubbelt överstiger vad invandringen kostar.

Slutligen nämner du inte heller det faktum att väldigt många äldreboenden drivs av privata aktörer som sätter vinst före vårdtagarna. I stället för att skylla på flyktingarna som kostar mindre på ett år än julhandeln kanske du ska hålla dig till verkligheten.

Sören Wäppling

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.