2016-07-13 06:00

2016-07-13 06:00

Dåligt med ställplatser för husbilar

INSÄNDARE: HUsbilar

Apropå signaturen BH:s insändare 12/7.

Jag håller fullständigt med vad gäller tillgång till husbilsparkering i Karlstad. Det finns så många möjliga platser att ordna ställplatser på i vår vattenrika stad men politikerna vill tydligen inte ha husbilar centralt. Vem vill bo på Norrstrand där det finns ställplatser, långt från centrum och långt från sjöutsikt!! Som husbilsägare vill man bo sjönära och det finns det gott om plats för om man vill. Det byggs ju mängder av vattennära boenden så intresset för att bo vid vatten är stort för såväl husbilsturister som fastboende.

Husbilsturist

Jag håller fullständigt med vad gäller tillgång till husbilsparkering i Karlstad. Det finns så många möjliga platser att ordna ställplatser på i vår vattenrika stad men politikerna vill tydligen inte ha husbilar centralt. Vem vill bo på Norrstrand där det finns ställplatser, långt från centrum och långt från sjöutsikt!! Som husbilsägare vill man bo sjönära och det finns det gott om plats för om man vill. Det byggs ju mängder av vattennära boenden så intresset för att bo vid vatten är stort för såväl husbilsturister som fastboende.

Husbilsturist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.