2016-07-11 06:00

2016-07-11 06:00

Så kan det bli helt folkfritt

INSÄNDARE: Putte i Parken

Svar till Tonårsförälder NWT 8/7-2016

Jag håller fullständigt med dig angående Putte i Parken. Jag har ytterligare några förslag som skulle göra festivalen riktigt trivsam. Det borde vara myggfritt. Här kan Anticimex gå in med åtgärder. Elgiganten kan sponsra volymreglerade trådlösa hörlurar till samtliga besökare så att närboende ej blir störda. Färdig Betong kan anlägga cement på hela området så att gräsallergiker kan besöka festivalen. Fluortanter kan servera lagom tempererat vatten i biologiskt nedbrytbara muggar. Jag hoppas du förstår ironin men skulle dina förslag genomföras så skulle det inte bara bli rök- och alkoholfritt. Det skulle också bli folkfritt.

Grad59

 

Jag håller fullständigt med dig angående Putte i Parken. Jag har ytterligare några förslag som skulle göra festivalen riktigt trivsam. Det borde vara myggfritt. Här kan Anticimex gå in med åtgärder. Elgiganten kan sponsra volymreglerade trådlösa hörlurar till samtliga besökare så att närboende ej blir störda. Färdig Betong kan anlägga cement på hela området så att gräsallergiker kan besöka festivalen. Fluortanter kan servera lagom tempererat vatten i biologiskt nedbrytbara muggar. Jag hoppas du förstår ironin men skulle dina förslag genomföras så skulle det inte bara bli rök- och alkoholfritt. Det skulle också bli folkfritt.

Grad59