2016-07-09 06:00

2016-07-09 06:00

Vad då oljud under tre dagar?

Karlstad:

Vad då oljud under tre dagar? J

ag vore lycklig om det höll på bara under tre dagar av årets 365. Bor på Norrstrand vid Rudsvägen och där är det oljud fyra-fem dagar i veckan året om numera. Det var inte så förr, då de ”bilburna” ungdomarna på våren och försvann på hösten. Nu är det som sagt varje vecka utom när det är Arvika marten då är det tystare. Så jag har endast förståelse för att det är svårt att komma fram men inte för ljudet. Bra reklam för Karlstad och drar in pengar till hotell, krogar och diverse, det är väl bra eller..? Angående trafiken så blev det bättre på Rudsvägen när Hagaleden öppnades men numera är det bilköer även här varje vardag vid 16 tiden. Så mitt konkreta råd är: åk bort de dagarna i stället för att gnälla. Gräv ner dig i en grotta eller dylikt men Låt Karlstad leva upp och låta människor ha roligt. Hur svårt kan det vara?

Night Q

 

ag vore lycklig om det höll på bara under tre dagar av årets 365. Bor på Norrstrand vid Rudsvägen och där är det oljud fyra-fem dagar i veckan året om numera. Det var inte så förr, då de ”bilburna” ungdomarna på våren och försvann på hösten. Nu är det som sagt varje vecka utom när det är Arvika marten då är det tystare. Så jag har endast förståelse för att det är svårt att komma fram men inte för ljudet. Bra reklam för Karlstad och drar in pengar till hotell, krogar och diverse, det är väl bra eller..? Angående trafiken så blev det bättre på Rudsvägen när Hagaleden öppnades men numera är det bilköer även här varje vardag vid 16 tiden. Så mitt konkreta råd är: åk bort de dagarna i stället för att gnälla. Gräv ner dig i en grotta eller dylikt men Låt Karlstad leva upp och låta människor ha roligt. Hur svårt kan det vara?

Night Q