2016-07-08 10:30

2016-07-08 10:30

Är Edsgatan en motorväg

Trafik:

Vad är det som händer på Edsgatan?

Tung trafik dånar fram och tillbaka dagarna i ända och det är som att bo vid en motorväg numera. Jag vill påstå att ingen håller föreskrivna 70 km och tung trafik är över huvud taget inte tillåten här! Som läget nu är törs man knappast gå över vägen och hämta posten. Här bor dessutom både barn och husdjur. Detta måste få ett slut innan en olycka händer!

Skräckslagen boende

 

Tung trafik dånar fram och tillbaka dagarna i ända och det är som att bo vid en motorväg numera. Jag vill påstå att ingen håller föreskrivna 70 km och tung trafik är över huvud taget inte tillåten här! Som läget nu är törs man knappast gå över vägen och hämta posten. Här bor dessutom både barn och husdjur. Detta måste få ett slut innan en olycka händer!

Skräckslagen boende