2016-07-04 11:41

2016-07-04 11:41

Det är väl kul att det händer

INSÄNDARE: Putte i parken

Man läser din insändare, och tänker; din beskrivning av Putte i Parken låter som om kriget kommit till Karlstad.

Reta sig så på något som pågår några få dagar – ofattbart. Det är väl kul om det händer något, både för stora och för små. Du skulle ha tagit dig en sväng dit, med öronproppar, så kanske du fått en trevlig stund, och sett hur musik gör människor glada.

Hu, för sådana grinsillar som du.

Tina

 

Reta sig så på något som pågår några få dagar – ofattbart. Det är väl kul om det händer något, både för stora och för små. Du skulle ha tagit dig en sväng dit, med öronproppar, så kanske du fått en trevlig stund, och sett hur musik gör människor glada.

Hu, för sådana grinsillar som du.

Tina

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.