2016-06-29 06:00

2016-06-29 06:00

Vill veta vilka skurkarna är

INBROTT:

Dagligen försiggår inbrott i Värmland. Polisen ber allmänheten om hjälp att hålla ögonen öppna. Häromdagen läste jag i tidningen att mystiska män hade setts på Kroppkärr i Karlstad. Hur ser mystiska män ut – är de maskerade, har de en kofot i handen?

Om polisen vill ha allmänhetens hjälp så måste den nog delge oss lite av sin information. Några har haffats – vilka är de, har de en gemensam nämnare? Jag får en obehaglig känsla av att polisen håller inne med en del information.

Klarsynt

Dagligen försiggår inbrott i Värmland. Polisen ber allmänheten om hjälp att hålla ögonen öppna. Häromdagen läste jag i tidningen att mystiska män hade setts på Kroppkärr i Karlstad. Hur ser mystiska män ut – är de maskerade, har de en kofot i handen?

Om polisen vill ha allmänhetens hjälp så måste den nog delge oss lite av sin information. Några har haffats – vilka är de, har de en gemensam nämnare? Jag får en obehaglig känsla av att polisen håller inne med en del information.

Klarsynt