2016-06-29 06:00

2016-06-29 06:00

Vart tar skattepengarna vägen?

FORSHAGA:

Intressant insändare i NWT 28/6 där Johan Modin skriver att han är driftchef för Forshaga fiber AB. Johan Modin är också enligt uppgift driftchef på Forshaga Energi AB. Undrar hur han samtidigt kan vara driftchef på ett energiföretag ett fiberföretag. Det är en väldig skillnad i verksamhet, och kompetens på fiberteknik besitter inte denna person – som annars jobbar på Forshaga Bostads AB som bovärd!

Det är också intressant att så många påstår sig jobba på Forshaga Fibernät AB, för enligt skatteverket är det endast en enda person som är anställd där...

Det är inte konstigt att kommunen inte kan bekämpa myggen i Deje, med tanke på att man sprider pengarna från skatteintäkter på aktiebolag som bara är till för syns skull men som saknar verksamhet.

Forshaga Energi AB har två anställda, Forshaga fibernät har en anställd, Forshaga bostads AB har sju anställda. Så vem jobbar egentligen med vad inom kommunens alla aktiebolag och vart tar skattepengarna i Forshaga kommun vägen?

Fredrik

Snart fd kommuninvånare

Intressant insändare i NWT 28/6 där Johan Modin skriver att han är driftchef för Forshaga fiber AB. Johan Modin är också enligt uppgift driftchef på Forshaga Energi AB. Undrar hur han samtidigt kan vara driftchef på ett energiföretag ett fiberföretag. Det är en väldig skillnad i verksamhet, och kompetens på fiberteknik besitter inte denna person – som annars jobbar på Forshaga Bostads AB som bovärd!

Det är också intressant att så många påstår sig jobba på Forshaga Fibernät AB, för enligt skatteverket är det endast en enda person som är anställd där...

Det är inte konstigt att kommunen inte kan bekämpa myggen i Deje, med tanke på att man sprider pengarna från skatteintäkter på aktiebolag som bara är till för syns skull men som saknar verksamhet.

Forshaga Energi AB har två anställda, Forshaga fibernät har en anställd, Forshaga bostads AB har sju anställda. Så vem jobbar egentligen med vad inom kommunens alla aktiebolag och vart tar skattepengarna i Forshaga kommun vägen?

Fredrik

Snart fd kommuninvånare