2016-06-29 06:00

2016-06-29 06:00

Sluta klaga på det roliga livet!

OLJUD

Vi är två tjejer som är så sjukt trötta på alla som klagar på högt ljud, dunkande plåt, skrikande ungdomar och bilar som åker runt på kvällarna.

Vi fick nog när vi läste en insändare tisdag den 28 juni i NWT med rubriken ’’Buslivet är oacceptabelt’’. I den insändaren skriver en förbannad person att beträffande de raggarbilar som ser ut som rishögar så nöjer man sig ju inte med att spela hög musik utan det ska bankas i den redan buckliga plåten och hojtas och skrikas, vid tidpunkter när vanligt hederligt folk ligger och sover. Alla som störs av detta borde peppra polisen med anmälningar.

Vi tror knappast att personerna som klagar aldrig spelat för hög musik i sitt liv, aldrig åkt runt i en bil sent på kvällen eller aldrig varit för högljudda.

Budskapet är inte att störa människor runt om oss på kvällarna utan vi vill vara ute och ha roligt och eftersom det inte finns något ställe att vara på oftast så slutar det med att man åker runt hela kvällen och väsnas.

Om man inte klarar av höga ljud ska man absolut inte bosätta sig någonstans mitt i centrum och det betyder inte heller att man inte kan bo nära centrum utan det finns många som bor precis i närheten av centrum fast lite mer vid sidan av där de inte blir störda av de ”busiga” människorna.

Angående de äldre finns det även ålderdomshem som ligger lite mer vid sidan av också om de stör sig.

”Varför ska ni behöva flytta? Varför kan inte vi i stället vara hemma och sitta tysta?”

Om man inte klarar av höga ljud och väsnande folk på helgerna så ska man inte bosätta sig i centrum utan då ska man flytta lite utanför i stället för det finns inte en chans på jorden att det kommer vara knäpptyst inne i centrum på helgerna.

Vi kommer aldrig sitta hemma tysta och ha tråkigt bara för att ni ska kunna bo inne i centrum och ha det knäpptyst.

Amelia & Erica

Vi är två tjejer som är så sjukt trötta på alla som klagar på högt ljud, dunkande plåt, skrikande ungdomar och bilar som åker runt på kvällarna.

Vi fick nog när vi läste en insändare tisdag den 28 juni i NWT med rubriken ’’Buslivet är oacceptabelt’’. I den insändaren skriver en förbannad person att beträffande de raggarbilar som ser ut som rishögar så nöjer man sig ju inte med att spela hög musik utan det ska bankas i den redan buckliga plåten och hojtas och skrikas, vid tidpunkter när vanligt hederligt folk ligger och sover. Alla som störs av detta borde peppra polisen med anmälningar.

Vi tror knappast att personerna som klagar aldrig spelat för hög musik i sitt liv, aldrig åkt runt i en bil sent på kvällen eller aldrig varit för högljudda.

Budskapet är inte att störa människor runt om oss på kvällarna utan vi vill vara ute och ha roligt och eftersom det inte finns något ställe att vara på oftast så slutar det med att man åker runt hela kvällen och väsnas.

Om man inte klarar av höga ljud ska man absolut inte bosätta sig någonstans mitt i centrum och det betyder inte heller att man inte kan bo nära centrum utan det finns många som bor precis i närheten av centrum fast lite mer vid sidan av där de inte blir störda av de ”busiga” människorna.

Angående de äldre finns det även ålderdomshem som ligger lite mer vid sidan av också om de stör sig.

”Varför ska ni behöva flytta? Varför kan inte vi i stället vara hemma och sitta tysta?”

Om man inte klarar av höga ljud och väsnande folk på helgerna så ska man inte bosätta sig i centrum utan då ska man flytta lite utanför i stället för det finns inte en chans på jorden att det kommer vara knäpptyst inne i centrum på helgerna.

Vi kommer aldrig sitta hemma tysta och ha tråkigt bara för att ni ska kunna bo inne i centrum och ha det knäpptyst.

Amelia & Erica