2016-06-29 06:00

2016-06-29 06:00

Poliserna gör då gott de kan

VÄRMLAND:

Jag läser om folks reaktioner när polisen inte rycker ut vid tips om till exempel misstänkta personer. De beskylls för det ena efter det andra. Det kan inte vara ett glamoröst jobb att vara polis i dag: misshandel, bråk på flyktingförläggningar, trafikolyckor, skottlossning... ja, listan kan göras lång. Sedan tillkommer tid för administrativt arbete också.

Jag skulle aldrig vilja byta jobb med dem och behöva ta hand om fyllon som är nerspydda och otrevliga, och aldrig veta vad som väntar vid ett larm.

Vi ska nog vara tacksamma för att någon vill utbilda sig till dessa arbeten med usel lön. Jag tror att de gör sitt jobb så gott de kan!

Gunilla Segerman

Karlstad

Jag läser om folks reaktioner när polisen inte rycker ut vid tips om till exempel misstänkta personer. De beskylls för det ena efter det andra. Det kan inte vara ett glamoröst jobb att vara polis i dag: misshandel, bråk på flyktingförläggningar, trafikolyckor, skottlossning... ja, listan kan göras lång. Sedan tillkommer tid för administrativt arbete också.

Jag skulle aldrig vilja byta jobb med dem och behöva ta hand om fyllon som är nerspydda och otrevliga, och aldrig veta vad som väntar vid ett larm.

Vi ska nog vara tacksamma för att någon vill utbilda sig till dessa arbeten med usel lön. Jag tror att de gör sitt jobb så gott de kan!

Gunilla Segerman

Karlstad