2016-06-29 06:00

2016-06-29 06:00

Dåligt skött IT-företag

FORSHAGA:

Replik till Johan Modin (NWT 28/6):

I ditt svar har de fortfarande inte visat svar på de jag frågar efter (NWT 20/6). Forshaga fibernät har småleverantörer av IT-tjänster i ert nät. Ingen av de stora, som till exempel Telia, är med i ert lilla nät. Således är det inget öppet och fritt nät. Man är låst till mindre och tvivelaktiga operatörer som saknar mycket i sina nät.

När det kommer till frågan om vem som ska stå för era förluster framöver har ni inte heller svarat på min fråga. Ni har gömt er om detta väldigt länge och att ni inte vill svara på just denna fråga är ett tecken på oseriös verksamhet. Ni har inte bredband för alla eftersom Telia och andra stora operatörer saknas i ert nät. Ni vill fånga kunder med stora avgifter under lång tid som ni inte heller redovisar så öppet.

I Skanovanät i landet betalar man inte underhållsavgifter plus månadsavgifter, man har en fast avgift för allt.

När det gäller ägande av Forshaga fibernät... Ni har 4 miljoner kronor i omsättning och noll kronor i vinst. Det är officiella siffror. Och det är usel redovisning eftersom bolaget funnits sedan 2009. Största vinsten är 1 000 kronor de senaste tre åren och ni har inte några anställda. Det finns en enda anställd registrerad på Forshaga fibernät AB och det borde vara er vd Angelika Rage som helt saknar IT-kompetens.

Så varför skulle förtroende finnas för ett bolag som är så dåligt skött? Styrelsen består trots allt av 12 personer, uppenbarligen helt oavlönade slavar.

Sofie

Replik till Johan Modin (NWT 28/6):

I ditt svar har de fortfarande inte visat svar på de jag frågar efter (NWT 20/6). Forshaga fibernät har småleverantörer av IT-tjänster i ert nät. Ingen av de stora, som till exempel Telia, är med i ert lilla nät. Således är det inget öppet och fritt nät. Man är låst till mindre och tvivelaktiga operatörer som saknar mycket i sina nät.

När det kommer till frågan om vem som ska stå för era förluster framöver har ni inte heller svarat på min fråga. Ni har gömt er om detta väldigt länge och att ni inte vill svara på just denna fråga är ett tecken på oseriös verksamhet. Ni har inte bredband för alla eftersom Telia och andra stora operatörer saknas i ert nät. Ni vill fånga kunder med stora avgifter under lång tid som ni inte heller redovisar så öppet.

I Skanovanät i landet betalar man inte underhållsavgifter plus månadsavgifter, man har en fast avgift för allt.

När det gäller ägande av Forshaga fibernät... Ni har 4 miljoner kronor i omsättning och noll kronor i vinst. Det är officiella siffror. Och det är usel redovisning eftersom bolaget funnits sedan 2009. Största vinsten är 1 000 kronor de senaste tre åren och ni har inte några anställda. Det finns en enda anställd registrerad på Forshaga fibernät AB och det borde vara er vd Angelika Rage som helt saknar IT-kompetens.

Så varför skulle förtroende finnas för ett bolag som är så dåligt skött? Styrelsen består trots allt av 12 personer, uppenbarligen helt oavlönade slavar.

Sofie