2016-06-28 06:00

2016-06-28 06:00

Tjänster för alla i Forshaga

FIBERNÄT:

Svar till signaturen Sofie (NWT 20/6):

Forshaga Fibernäts affärsidé är att skapa en digital infrastruktur, byggd på fiberoptik, där tjänsteleverantörer ges möjlighet att erbjuda våra kunder många olika tjänster inom internet, tv och telefoni. Med andra ord: ett öppet, fritt nät. Vi har både små lokala och stora rikstäckande tjänsteleverantörer, så det finns tjänster för alla.

Vi är ett helägt dotterbolag till Forshaga kommun och verkar för att kommunens invånare ska ha tillgång till ett stabilt och modernt bredband, med ett brett och intressant tjänsteutbud till konkurrenskraftiga priser.

Våra kunder omfattas bland annat av konsumentköplagen, och har således de garantier och tryggheter en konsument behöver vid den här typen av köp.

Har du fler funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Johan Modin

Driftchef

Svar till signaturen Sofie (NWT 20/6):

Forshaga Fibernäts affärsidé är att skapa en digital infrastruktur, byggd på fiberoptik, där tjänsteleverantörer ges möjlighet att erbjuda våra kunder många olika tjänster inom internet, tv och telefoni. Med andra ord: ett öppet, fritt nät. Vi har både små lokala och stora rikstäckande tjänsteleverantörer, så det finns tjänster för alla.

Vi är ett helägt dotterbolag till Forshaga kommun och verkar för att kommunens invånare ska ha tillgång till ett stabilt och modernt bredband, med ett brett och intressant tjänsteutbud till konkurrenskraftiga priser.

Våra kunder omfattas bland annat av konsumentköplagen, och har således de garantier och tryggheter en konsument behöver vid den här typen av köp.

Har du fler funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Johan Modin

Driftchef