2016-06-28 06:00

2016-06-28 06:00

Ogillar skratt i radion

PENGAR:

Angående fastighetstvisten i Härtsöga mellan Hells Angels, HA, och Karlstads kommun: hur kan advokaten Ismo Salo skrattande i radio tala om att de har fått in 320 000 kronor i kontanter för att betala HA:s rättegångskostnader? Vanliga insamlingar sker via konton till konton!

Förklaring krävs, gärna från den som kommer till banken för att göra insättningen!

Undrande

Angående fastighetstvisten i Härtsöga mellan Hells Angels, HA, och Karlstads kommun: hur kan advokaten Ismo Salo skrattande i radio tala om att de har fått in 320 000 kronor i kontanter för att betala HA:s rättegångskostnader? Vanliga insamlingar sker via konton till konton!

Förklaring krävs, gärna från den som kommer till banken för att göra insättningen!

Undrande