2016-06-28 06:00

2016-06-28 06:00

Många har fått nog – dags att avgå eller att växa upp

KARLSTAD: Kommunledningen får sig en rejäl släng av sleven

Kommunalrådet Per-Samuel Nisser yrar i media om Peter Landmarks fiffel med skattepengar. ”Det har inte påverkat kommunen negativt”, säger han. Nej, men oss skattebetalare som dagligen tvingas betala era bravader där de verkar tycka att det är okej att slunga bort miljoner.

Det finns även andra exempel: till exempel alla kostnader Härtsögaaffären, Vindpark Vänern, cykelkonsten och mosképlaner. Listan kan göras lång. De har förtroendeuppdrag grundade på demokratiska värderingar men tycks vara av samma skrot och korn allihop – ända tills sanningen uppdagas; då börjar de skylla på varandra och göra sig oanträffbara. Uselt och fegt, rena sandlådenivån!

Avgå eller börja agera som vuxna människor, vi är många som har fått mer än nog av ert lallande på vår bekostnad!

Arg skattebetalare

Kommunalrådet Per-Samuel Nisser yrar i media om Peter Landmarks fiffel med skattepengar. ”Det har inte påverkat kommunen negativt”, säger han. Nej, men oss skattebetalare som dagligen tvingas betala era bravader där de verkar tycka att det är okej att slunga bort miljoner.

Det finns även andra exempel: till exempel alla kostnader Härtsögaaffären, Vindpark Vänern, cykelkonsten och mosképlaner. Listan kan göras lång. De har förtroendeuppdrag grundade på demokratiska värderingar men tycks vara av samma skrot och korn allihop – ända tills sanningen uppdagas; då börjar de skylla på varandra och göra sig oanträffbara. Uselt och fegt, rena sandlådenivån!

Avgå eller börja agera som vuxna människor, vi är många som har fått mer än nog av ert lallande på vår bekostnad!

Arg skattebetalare