2016-06-22 06:00

2016-06-22 06:00

Glömska bedöms på olika sätt

POLITIKER:

Tänk om det hade varit förra kommunalrådet i Årjängs kommun som ”glömt” att besiktiga sin bil eller slarvat med moms och deklarationer... Då hade det nog stått morska, myndiga människor i media och pekat finger åt henne!

Det är visst skillnad på politiker och politiker. Vissa behandlas med silkesvantar, andra med boxhandskar.

Lisbeth Karlsson

Tänk om det hade varit förra kommunalrådet i Årjängs kommun som ”glömt” att besiktiga sin bil eller slarvat med moms och deklarationer... Då hade det nog stått morska, myndiga människor i media och pekat finger åt henne!

Det är visst skillnad på politiker och politiker. Vissa behandlas med silkesvantar, andra med boxhandskar.

Lisbeth Karlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.