2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Värmland blir utskämt

TORSBY:

Då var det dags igen... nu stoppas Fortums förbättringar av dammen i Torsby. Ännu en tvist i Miljödomstolen. Landshövding Kenneth Johansson, ta ditt chefsansvar! För den lön du har ska du orka ta itu med juristavdelningens tokerier. Sluta att fega ur, landsbygden tål inte mer tok!

Landsbygdsupproret behöver startas nu. Värmland blir utskämt.

Värmlänning

Då var det dags igen... nu stoppas Fortums förbättringar av dammen i Torsby. Ännu en tvist i Miljödomstolen. Landshövding Kenneth Johansson, ta ditt chefsansvar! För den lön du har ska du orka ta itu med juristavdelningens tokerier. Sluta att fega ur, landsbygden tål inte mer tok!

Landsbygdsupproret behöver startas nu. Värmland blir utskämt.

Värmlänning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.