2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Inte nöjd med svar på fråga

112:

I samband med en 90-årig släkting fallolycka i hemmet ringde jag 112 för att fråga om hur vi skulle få den skadade till sjukhus på lämpligaste sätt. Vi kom överens om att sjuktransport var bättre än ambulans. När jag då frågade om telefonnumret dit blev svaret: Gå in på sociala medier eller se i telefonkatalogen.

Om de på 112 inte har tillgång till det numret så tycker jag de borde ordna det!

Janne

I samband med en 90-årig släkting fallolycka i hemmet ringde jag 112 för att fråga om hur vi skulle få den skadade till sjukhus på lämpligaste sätt. Vi kom överens om att sjuktransport var bättre än ambulans. När jag då frågade om telefonnumret dit blev svaret: Gå in på sociala medier eller se i telefonkatalogen.

Om de på 112 inte har tillgång till det numret så tycker jag de borde ordna det!

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.