2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Beröm till sjukvården

KNÄOPERERAD:

Efter många års värk har jag nu besökt vår fantastiska sjukvård och bytt ett knä. Jag var nervös inför operationen, men möttes där av solstrålar och nervositeten var borta. Vilka proffs, dessa läkare och sköterskor!

Efteråt: in på uppvaket där kolugna sköterskor såg till att jag mådde som en prins. Samma fina bemötande och glada miner sedan på vårdavdelningen.

Vilket bra arbete de gör, alla som tar hand om oss när det behövs!

Lasse Forsgren

Efter många års värk har jag nu besökt vår fantastiska sjukvård och bytt ett knä. Jag var nervös inför operationen, men möttes där av solstrålar och nervositeten var borta. Vilka proffs, dessa läkare och sköterskor!

Efteråt: in på uppvaket där kolugna sköterskor såg till att jag mådde som en prins. Samma fina bemötande och glada miner sedan på vårdavdelningen.

Vilket bra arbete de gör, alla som tar hand om oss när det behövs!

Lasse Forsgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.