2016-06-20 06:00

2016-06-20 06:00

Jubileum mitt på en torsdag

TORSBY:

Jag undrar hur de tänkte när de kan lade ett jubileum med Wassberg och Mieto torsdag 16/6, under ordinarie arbetstid, för att fira Torsby skidtunnel? Jag letade och fann till slut en liten förhandsnotis i Torsbybladet, så inbjudan kanske inte var riktad till den stora skattebetalande massan utan till den inre kretsen i kommunhuset? Hoppas att det var trevligt i alla fall!

Mora Nisse

Jag undrar hur de tänkte när de kan lade ett jubileum med Wassberg och Mieto torsdag 16/6, under ordinarie arbetstid, för att fira Torsby skidtunnel? Jag letade och fann till slut en liten förhandsnotis i Torsbybladet, så inbjudan kanske inte var riktad till den stora skattebetalande massan utan till den inre kretsen i kommunhuset? Hoppas att det var trevligt i alla fall!

Mora Nisse