2016-06-20 06:00

2016-06-20 06:00

Insekter på menyn

FÖDA:

Apropå matförsörjningen i världen, reagerar jag på att vi i framtiden förväntas laga mat av insekter. Att vi redan nu har problem i nutid med kött, fågel och fisk är ju ingen nyhet, med torka, översvämningar och så vidare.

Men om man börjar laga mat på insekter, då ruckar man verkligen på naturens ordning. Det räcker med det som människan redan har ställt till!

Martha

Apropå matförsörjningen i världen, reagerar jag på att vi i framtiden förväntas laga mat av insekter. Att vi redan nu har problem i nutid med kött, fågel och fisk är ju ingen nyhet, med torka, översvämningar och så vidare.

Men om man börjar laga mat på insekter, då ruckar man verkligen på naturens ordning. Det räcker med det som människan redan har ställt till!

Martha