2016-06-20 06:00

2016-06-20 06:00

Ifrågasätterfibernätverk

FORSHAGA:

Det finns ju lite olika föreningar runt om i landet och här i Forshaga tycker Forshaga fibernätverk att man är ett öppet nät och jättebra. Men man saknar de stora leverantörerna och bygger ett eget nät av fiber där medlemmarna finansierar allt.

Och de vill inte svara på några frågor om garantier och avgifter, det tycker jag är konstigt.

Om en förening går ekonomiskt dåligt så är det i normala fall medlemmarna som tvingas stoppa in mer pengar i föreningen för att konkurs ska kunna undvikas. Men Forshaga fibernät vägrar att svara på just denna fråga när jag frågar dem.

Hur kan man få påstå sig driva ett ”öppet fritt nät” när inte den största leverantören i Sverige finns med i utbudet? Är inte det olaglig marknadsföring och rent av bedrägligt beteende?

Sofie

Det finns ju lite olika föreningar runt om i landet och här i Forshaga tycker Forshaga fibernätverk att man är ett öppet nät och jättebra. Men man saknar de stora leverantörerna och bygger ett eget nät av fiber där medlemmarna finansierar allt.

Och de vill inte svara på några frågor om garantier och avgifter, det tycker jag är konstigt.

Om en förening går ekonomiskt dåligt så är det i normala fall medlemmarna som tvingas stoppa in mer pengar i föreningen för att konkurs ska kunna undvikas. Men Forshaga fibernät vägrar att svara på just denna fråga när jag frågar dem.

Hur kan man få påstå sig driva ett ”öppet fritt nät” när inte den största leverantören i Sverige finns med i utbudet? Är inte det olaglig marknadsföring och rent av bedrägligt beteende?

Sofie