2016-06-20 11:11

2016-06-20 11:11

Friande domar upprör

GRUPPVÅLDTÄKT:

Apropå gruppvåldtäkt på färja:

Hur kan dessa män gå fria? Utanför hytten står en vakt för att våldtäkten skall kunna genomföras. Kan någon förstå hur rättvisan kan fria dessa män? Anser de själva att detta är en normal situation, att flera män har samlag med en kvinna? Deras syn på kvinnan måste innebära att det är fritt fram för flera män att ha samlag med en kvinna.

Den hjärna som har denna människosyn måste vara förstörd på något sätt.

Har inte helt och hållet tappat tron på människan men nästan!

Apropå gruppvåldtäkt på färja:

Hur kan dessa män gå fria? Utanför hytten står en vakt för att våldtäkten skall kunna genomföras. Kan någon förstå hur rättvisan kan fria dessa män? Anser de själva att detta är en normal situation, att flera män har samlag med en kvinna? Deras syn på kvinnan måste innebära att det är fritt fram för flera män att ha samlag med en kvinna.

Den hjärna som har denna människosyn måste vara förstörd på något sätt.

Har inte helt och hållet tappat tron på människan men nästan!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.