2016-06-18 06:00

2016-06-18 06:00

Utebliven förlängning är förståelig

AVTAL:

Inte konstigt att Karlstads kommun inte vill förlänga avtalet med assistansbolaget Frösunda Omsorg. Har själv jobbat där men upptäckte allt mer att de inte kunde ta hand om den nya personalen som kom från kommunen. De blev för stora för sitt eget bästa. Kunderna lämnade, det var svårt att få svar på frågor och det fanns ingen att vända sig till i kris med mera.

Fd anställd

Inte konstigt att Karlstads kommun inte vill förlänga avtalet med assistansbolaget Frösunda Omsorg. Har själv jobbat där men upptäckte allt mer att de inte kunde ta hand om den nya personalen som kom från kommunen. De blev för stora för sitt eget bästa. Kunderna lämnade, det var svårt att få svar på frågor och det fanns ingen att vända sig till i kris med mera.

Fd anställd