2016-06-18 06:00

2016-06-18 06:00

Undrar om säkerheten

RAMADAN:

Från Filipstad meddelas att simklubben inte kunde genomföra sin simskola på grund av fastemånaden Ramadan. Hur ska dessa människor kunna arbeta om de inte ens kan delta i simundervisning, eller tar alla arbetsföra muslimer semester under Ramadan?

Den 15 juni gick solen upp 03.48 och ner 22.23. Vågar jag sätta mig i en buss med muslimsk förare vid tiotiden på kvällen? Och hur kvalificerade är läkare, sköterskor och alla andra muslimer i sina arbeten efter en längre tids fasta?

Atvisor

Från Filipstad meddelas att simklubben inte kunde genomföra sin simskola på grund av fastemånaden Ramadan. Hur ska dessa människor kunna arbeta om de inte ens kan delta i simundervisning, eller tar alla arbetsföra muslimer semester under Ramadan?

Den 15 juni gick solen upp 03.48 och ner 22.23. Vågar jag sätta mig i en buss med muslimsk förare vid tiotiden på kvällen? Och hur kvalificerade är läkare, sköterskor och alla andra muslimer i sina arbeten efter en längre tids fasta?

Atvisor