2016-06-13 06:00

2016-06-13 08:08

Onödigt med broöppning

MILJÖ:

Det pratas vitt och brett om miljöförstöring och bilarnas utsläpp i naturen. Men när det gäller broöppningen på Hammaröleden så är det tydligen inte så viktigt.

När det kommer färjor som ska ut med turister och lanternan är två decimeter för hög och slår i brofästet kan man fundera på om det inte vore vettigare att ha en anordning där man kan sänka den när man åker under bron än att 100–150 bilar ska stå och puttra på tomgång...

Janne

 

När det kommer färjor som ska ut med turister och lanternan är två decimeter för hög och slår i brofästet kan man fundera på om det inte vore vettigare att ha en anordning där man kan sänka den när man åker under bron än att 100–150 bilar ska stå och puttra på tomgång...

Janne

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.