2016-06-09 06:00

2016-06-09 06:00

Tvingades åka till akuten för att byta bandage...

SJUKVÅRD: Dåligt ställt med alternativ

Jag opererades nyligen i ryggen i Göteborg och kom hem dagen efter, en lördag. Då upptäckte jag att bandaget hade blivit genomblodat. Eftersom jag var ensam hemma och saknade tillgång till fordon ringde jag 1177 och frågade vad jag skulle göra. Svaret blev att akuten var det enda alternativet; vårdcentralen var stängd och det fanns ingen sköterska tillgänglig på Kils kommun.

Skamsen fick jag ordna skjuts till akuten för att få ett nytt bandage. Inte konstigt att akutmottagningen är överbelastad, när det inte finns alternativ att tillgå!

Hans Jonasson

Jag opererades nyligen i ryggen i Göteborg och kom hem dagen efter, en lördag. Då upptäckte jag att bandaget hade blivit genomblodat. Eftersom jag var ensam hemma och saknade tillgång till fordon ringde jag 1177 och frågade vad jag skulle göra. Svaret blev att akuten var det enda alternativet; vårdcentralen var stängd och det fanns ingen sköterska tillgänglig på Kils kommun.

Skamsen fick jag ordna skjuts till akuten för att få ett nytt bandage. Inte konstigt att akutmottagningen är överbelastad, när det inte finns alternativ att tillgå!

Hans Jonasson