2016-06-09 06:00

2016-06-09 06:00

Beredd att försvara sig

TJUVAR:

Jag gjort exakt som Roger Kullander i NWT-reportaget 8/6: kommer en tjuv in på min tomt så kommer jag se till att han/hon får vad en tjuv förtjänar. Jag har beväpnat mig med lagliga medel och kommer inte att tveka att skydda min egendom. Ringa polisen kan man göra sen. De skyldiga går ändå fria om världens mest mesiga rättsväsende får bestämma.

Folket börjar få nog och agerar garanterat mer självt i framtiden.

Agerar, pratar inte bara

Jag gjort exakt som Roger Kullander i NWT-reportaget 8/6: kommer en tjuv in på min tomt så kommer jag se till att han/hon får vad en tjuv förtjänar. Jag har beväpnat mig med lagliga medel och kommer inte att tveka att skydda min egendom. Ringa polisen kan man göra sen. De skyldiga går ändå fria om världens mest mesiga rättsväsende får bestämma.

Folket börjar få nog och agerar garanterat mer självt i framtiden.

Agerar, pratar inte bara