2016-06-08 06:00

2016-06-08 06:00

Tips till Karlstadspolisen

BROTTSLIGHET:

Äntligen har Karlstadspolisen fått utökade resurser för att bekämpa brottslighet! Karlstads studenter var de första som fick smaka på hårdhandskarna. Vad kommer härnäst? Jag har ett förslag: bötfäll alla som skräpar ner och slänger plast i älven nere vid den nya strandpromenaden. Polisen skulle ha full sysselsättning, och det skulle föra en annan bra sak med sig: de skulle få en fenomenalt bra siffra när det gäller att lösa brott.

M Nilsson

Äntligen har Karlstadspolisen fått utökade resurser för att bekämpa brottslighet! Karlstads studenter var de första som fick smaka på hårdhandskarna. Vad kommer härnäst? Jag har ett förslag: bötfäll alla som skräpar ner och slänger plast i älven nere vid den nya strandpromenaden. Polisen skulle ha full sysselsättning, och det skulle föra en annan bra sak med sig: de skulle få en fenomenalt bra siffra när det gäller att lösa brott.

M Nilsson