2016-06-08 06:00

2016-06-08 06:00

Rymliga samveten hos politiker och inom kyrkan

SVERIGE: Beklämmande bortförklaringar

Hur är det möjligt att så många inom kyrkan samt politiker tycker att de är i sin fulla rätt att förslösa skattemedel och kollekt på egna nöjen? Det handlar om nöjesresor, sprit, krogbesök och fotbollsmatcher med mera.

Tänk så mycket nyttigt man hade kunnat göra för de pengarna i stället!

Deras tama bortförklaringar, senast kyrkans män i radio, är beklämmande. De saknar totalt vett och sans. Sunt förnuft är sannerligen en bristvara i de kretsarna! De har inte ens vett på att skämmas utan har mage att försvara sitt dåliga omdöme och tycka att pengaslöseriet för egen del är okej. Det säger en hel del om deras låga moral...

Jag trodde i min enfald att man kunde lita på kyrkans församlingar. Nu vet jag bättre. Deras samveten är verkligen rymliga.

Hoppas att de blir återbetalningsskyldiga, för det här är ingenting annat än ren stöld.

Det är tur att det finns journalister och visselblåsare så att vi får veta vad som händer, även om majoriteten kanske slipper undan.

Stöld av skattemedel

Hur är det möjligt att så många inom kyrkan samt politiker tycker att de är i sin fulla rätt att förslösa skattemedel och kollekt på egna nöjen? Det handlar om nöjesresor, sprit, krogbesök och fotbollsmatcher med mera.

Tänk så mycket nyttigt man hade kunnat göra för de pengarna i stället!

Deras tama bortförklaringar, senast kyrkans män i radio, är beklämmande. De saknar totalt vett och sans. Sunt förnuft är sannerligen en bristvara i de kretsarna! De har inte ens vett på att skämmas utan har mage att försvara sitt dåliga omdöme och tycka att pengaslöseriet för egen del är okej. Det säger en hel del om deras låga moral...

Jag trodde i min enfald att man kunde lita på kyrkans församlingar. Nu vet jag bättre. Deras samveten är verkligen rymliga.

Hoppas att de blir återbetalningsskyldiga, för det här är ingenting annat än ren stöld.

Det är tur att det finns journalister och visselblåsare så att vi får veta vad som händer, även om majoriteten kanske slipper undan.

Stöld av skattemedel