2016-06-08 06:00

2016-06-08 06:00

Extra inbetalning till sina samhällsbeskyddare

STUDENTKORTEGE:

Det är beklagligt att se Karlstadspolisens insats under måndagens studentkortege genom staden. Hur kan de slå till med så stora resurser för att ställa sig i vägen och mer eller mindre blockera kortegevägen för att skrivas ut böter till dem som inte sitter bältade? Jag kontaktade polisen när EU-migranterna flyttade sina obesiktigade och oskattade bilar och husvagnar från parkeringen bakom NWT-huset till gamla Solareturen, men då fanns det inte resurser för att göra något. Det är väl lättast att sticka huvudet i sanden för en del jobb och skylla på resursbrist. Uppvaknandet för dessa studenter är att de kan se sig som nya skattebetalare och att de fick göra en extra inbetalning till sina samhällsbeskyddare. Välkomna ut i verkligheten, studenter!

Observer

Det är beklagligt att se Karlstadspolisens insats under måndagens studentkortege genom staden. Hur kan de slå till med så stora resurser för att ställa sig i vägen och mer eller mindre blockera kortegevägen för att skrivas ut böter till dem som inte sitter bältade? Jag kontaktade polisen när EU-migranterna flyttade sina obesiktigade och oskattade bilar och husvagnar från parkeringen bakom NWT-huset till gamla Solareturen, men då fanns det inte resurser för att göra något. Det är väl lättast att sticka huvudet i sanden för en del jobb och skylla på resursbrist. Uppvaknandet för dessa studenter är att de kan se sig som nya skattebetalare och att de fick göra en extra inbetalning till sina samhällsbeskyddare. Välkomna ut i verkligheten, studenter!

Observer