2016-06-03 06:00

2016-06-03 06:00

De borde ha stannat

FLYKTINGAR:

Svar till signaturen Alltid medmänniska (NWT 30/5):

Det finns nästan alltid en förklaring till varför människor begår våldshandlingar, men det är igen ursäkt för det. Med deras bakgrund hade jag förväntat mig att de hade fått nog av våld för resten av livet. De våldsamma borde ha stannat i sitt land och kämpat för det.

Enig med "Snart Sverigedemokrat"

Svar till signaturen Alltid medmänniska (NWT 30/5):

Det finns nästan alltid en förklaring till varför människor begår våldshandlingar, men det är igen ursäkt för det. Med deras bakgrund hade jag förväntat mig att de hade fått nog av våld för resten av livet. De våldsamma borde ha stannat i sitt land och kämpat för det.

Enig med "Snart Sverigedemokrat"

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.