2016-06-03 06:00

2016-06-03 06:00

Besynnerlig verksamhet

LÄNSMUSEET:

Inte nog med att länsmuseets organisation krackelerar, nu köper man in konstverk som inte håller färgen utan blir till ”geggamoja” när det regnar... Beklagligt för museet och amatörmässigt av konstnären, kan tyckas.

Museets så kallade redaktionschef svarar att det kan bli en lägre kostnad än 250 000 kronor för konstverket eftersom alla fakturor inte ännu har kommit. Det känns konstigt, men det verkar ju vara ett normaltillstånd hos länsmuseet att inte ha full koll på sin verksamhet.

Köper de verkligen konst på löpande faktura? Hoppas det här betalas genom en sponsring, för jag vill inte vara med och bidra mer till denna besynnerliga verksamhet!

Krakel Spektakel

Inte nog med att länsmuseets organisation krackelerar, nu köper man in konstverk som inte håller färgen utan blir till ”geggamoja” när det regnar... Beklagligt för museet och amatörmässigt av konstnären, kan tyckas.

Museets så kallade redaktionschef svarar att det kan bli en lägre kostnad än 250 000 kronor för konstverket eftersom alla fakturor inte ännu har kommit. Det känns konstigt, men det verkar ju vara ett normaltillstånd hos länsmuseet att inte ha full koll på sin verksamhet.

Köper de verkligen konst på löpande faktura? Hoppas det här betalas genom en sponsring, för jag vill inte vara med och bidra mer till denna besynnerliga verksamhet!

Krakel Spektakel

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.