2016-06-03 06:00

2016-06-03 06:00

Anpassa sig eller försvinna

RELIGIONSFRIHET:

Det ska uppenbarligen också tillåtas i Karlstad. Men om vi vill bygga en kyrka i Mecka så kommer vi bli stenade till döds i religionens namn. Anpassar inte vi oss när vi kommer till extrema religionländer blir vi inte insläppta men Sverige ska släppa in alla som inte anpassar sig efter svenska normer.

Lär invandrare att anpassa sig precis som vi får lära oss i skolan att anpassa oss, så blir det nog bra. De som inte vill anpassa sig får väl åka hem igen då. Det är fritt val, men släpa inte hit alla dumheter och sagor från ert land!

Sofie

Det ska uppenbarligen också tillåtas i Karlstad. Men om vi vill bygga en kyrka i Mecka så kommer vi bli stenade till döds i religionens namn. Anpassar inte vi oss när vi kommer till extrema religionländer blir vi inte insläppta men Sverige ska släppa in alla som inte anpassar sig efter svenska normer.

Lär invandrare att anpassa sig precis som vi får lära oss i skolan att anpassa oss, så blir det nog bra. De som inte vill anpassa sig får väl åka hem igen då. Det är fritt val, men släpa inte hit alla dumheter och sagor från ert land!

Sofie

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.