2016-05-31 09:38

2016-05-31 09:38

Barnens dag i stället för mors

KOMMERSIELLT

Varför följa affärsmännens uppmaning att hylla mor och far på en speciell dag? Tänk på alla barn som inga föräldrar har.

Detta patetiska kommersiella firande på en speciell dag, man kan hylla sina nära och kära ändå utan att springa runt och köpa saker som ingen behöver. Åk hem och hjälp era föräldrar istället eller bara prata och umgås med dem. Bor man långt bort så blir man jätteglad för ett telefonsamtal.

Däremot tycker jag man ska börja införa Barnens dag igen. Kommunerna borde ordna roliga aktiviteter över allt i Sverige och låta även handikappade och sjuka barn få uppleva en dag de drömt om. Det borde vi verkligen ha råd med i Sverige. Kanske kommunerna kan låta bli att kosta på sina anställda dyra bilar, så får de råd med detta!

Arg farmor

 

Detta patetiska kommersiella firande på en speciell dag, man kan hylla sina nära och kära ändå utan att springa runt och köpa saker som ingen behöver. Åk hem och hjälp era föräldrar istället eller bara prata och umgås med dem. Bor man långt bort så blir man jätteglad för ett telefonsamtal.

Däremot tycker jag man ska börja införa Barnens dag igen. Kommunerna borde ordna roliga aktiviteter över allt i Sverige och låta även handikappade och sjuka barn få uppleva en dag de drömt om. Det borde vi verkligen ha råd med i Sverige. Kanske kommunerna kan låta bli att kosta på sina anställda dyra bilar, så får de råd med detta!

Arg farmor

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.